Kristenkødder

I dag har jeg en klage å levere, og siden jeg ikke tør å kontakte svina jeg vil klage på får det bli litt sutring her.

Reklame i posten kan være praktisk, for eksempel er det bra å få reklameavis fra Kiwi om man bor like ved butikken. Likevel har vi valgt å smelle opp et klistremerke på postkassa vår, du vet et sånt ovalt ett hvor det står «Uadressert post – nei takk!» på. Dette har vi plassert strategisk like ved der man smetter inn brev (om man ikke er postmannen, som kan dra ut hele postkasserekka for easy access). Det har fungert fint også, med ett eneste (u)hederlig unntak:

Forbanna kristenpropaganda.

Man skulle kanskje tro at religiøse grupper ville respektert mitt ønske om å slippe uadressert post (ja, det står altså post, ikke reklame), men siden vi satte på merket for evigheter siden er det altså kun en uadressert pamflett som har ramlet ned i kassa, og den ba meg pent om å se lyset, vende om og forkaste islam. Ikke bare blir jeg plaget med uadressert post, jeg blir jaggu tatt for å være muslim også. Nåvel. Å bli tatt for å være muslim er jo egentlig ikke så fælt. Jeg liker dårligere å bli postpult av kristenfundamentalister.

Avventer spent innspill fra Kristenblogg nå, gitt. For jeg regner selvsagt med at det er ok å plage folk for å redde dem fra evig fordømmelse?

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Du kommer til å brenne for denne posten!
Vurderer forresten et slikt klistremerke jeg også, baksiden av medaljen er vel at siden jeg bare får regninger, så kommer jeg ikke til å sjekke posten i det hele tatt da.

Kan du ikke ta kontakt med gjeldende organisasjon/menighet, eller hva det er, og si at du ikke vil ha uadressert post?

Denne posten maa da i alle fall bety at du misliker alle kristne!

Minneapolise – som er glad for aa gi kristenhater-stempelet videre til neste offer

gi meg nummeret så skal jeg gladelig schelle dem ut etter noter, eventuelt linjer eller rett og slett kolonner, muligens på et helt blankt tegnepapir

André: Pyttsann, jeg brenner vel allerede i disse menneskenes øyne pga samboerskap og hva verre er. Jeg liker regninger bedre.

Røvis: Det kunne jeg sikkert gjort, men det er mye finere å syte i bloggen i agurktida.

Minneapolise: Nei, jeg misliker alle kristne som prøver å omvende meg via plagsom post. Ellers har jeg et veldig avslappet forhold til kristne mennesker, ellers hadde nok omgangskretsen min plutselig blitt 80% mindre ganske fort, i tillegg til at halve familien min ble personas non grata. :)

selveste: Det vil bli gjort, mann.

Iversen: Det var ikke seriøst ment. Jeg måtte nettopp skrive en lang post for å bevise at jeg ikke hadde noe imot kristne, kun pga en liten humoristisk kommentar om kristenblogg.no, Og jeg er ikke den eneste som har fått det stempelet uten grunn. Derfor venta jeg at de skulle kaste seg over deg nå.

For noen konservativt kristne bloggere er hver eneste kommentar som enten kritiserer kristendom, eller noen form for kristen gruppe, bevis på at man misliker kristne.

Minneapolise: Jeg var nok bare så skuffa over at ingen kristenbloggfolk leste og kommenterte det at det (nesten) måtte gå ut over noen. :p Kanskje det hjelper å si at jeg syns kirkevesenet er noe ordentlig tull?

Mulig de har fått med seg at vi venter på dem, og lista seg stille ut igjen…

Åh, de har da aldri virket konfliktsky før? :D Hvor er du, Drange? Hæ?

stakkarslig, og svært lite inteligent

olec: Ta det med ro, din sutrekopp. Jeg hadde blitt nøyaktig like gretten om det hadde vært en buddhistpamflett med antagelser om livssynet mitt (sannsynligvis basert på hvor jeg bor). Hvor artig det er å bli kalt lite intelligent av en som ikke klarer å stave «intelligent» trenger vi vel ikke en gang gå innpå, søtsak. Gå i fred.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.