Anonyme sitater (del 3)

Jeg har sett Die Hard 4.0, noe som vil få oppmerksomhet ved en senere anledning. Denne gangen er sitatet kjempeanonymt, siden jeg ikke aner hvem som sa det. Here we go, dette gullkornet overhørte jeg på vei ut fra kinoen og for full effekt må den leses høyt med bred arendalskdialekt (som kunne fått Einstein til å høres korka ut):

Øøøh, pleier han å ta alle aleine??

Ja. Ja, det pleier han.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

jeg klarer ikke å snakke arendalsdialekt.
kan du spille det inn og legge det ut?

Altså, hvis det kunne fått Einstein til å høres korka ut, så må det ha hørtes veldig smart ut. Jeg regner derfor med at du var ironisk. Men den ironien der blir bare helt rar.

(Med mindre du er dobbeltironisk, dvs at du later som om du ikker er ironisk, bare at du er det. Resultatet er en sann påstand sagt på en rar måte.)

Rutha: Skal vurdere det.

Nicolas: Kanskje litt dårlig ordlagt der, men det er altså dialekten jeg refererer til. Altså, om Einstein hadde snakket med Arendalsdialekt hadde han virka dum. Jeg tror kanskje du bare misforsto, men så skal jeg vel heller ikke være for ekkel med en av de fire leserne som gidder å henge her i sommer.

Han tok av i den filmen! Den fikk enern til å virke sannsynelig!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.