Banana phone

For noen mandager siden var grevlingversjonen av den moderne nettklassikeren «banana phone» blant de anbefalte lenkene, og et par uttrykte stor glede over dette i kommentarfeltet. Sånt tar jeg selvfølgelig til etterretning, spesielt når det er sommer og agurktid. Alt dette lagt samme, hva kan vel være mer passende enn en liten samling med nettopp banantelefoner?

banana phone

Litt teit å bruke det aller beste først, resten er ganske kjedelige. Jeg burde drive mye mer research før jeg skriver poster som denne, forstår jeg nå. Jaja, dere kan jo få se dem likevel – det er jo ikke som om det ville være noe poeng i å ikke vise frem det lille jeg fant.

banan

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Bananaphone er fortsatt ringetonen på mobilen min. Etter min mening gjør dette meg bare kulere og kulere.

Ring ring ring ring ring ring ring bananaphone!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.