En litt forsinket beklagelse

Hei. Jeg heter Espen Iversen, og jeg har punktert en vannseng.

Det er atten år siden, og siden du trodde det var din egen feil holdt jeg munn og lot deg tro det. I ettertid innser jeg jo at det var litt køddent av meg, men jeg tror det er ganske trygt å si at jeg hadde mer å tape på situasjonen enn du hadde (utenom en vannseng, da). Jeg mener, jeg var ung og hadde verden foran meg – en lovende seksåring ville mange si. Du, derimot, var i ditt livs høst. Allerede ti år gammel, en dreven rebell med mer enn nok jævelskap å kamuflere en ødelagt vannseng med. Dessuten hadde du sikkert slått meg hardt i magen om jeg hadde sagt sannheten.

Håper ikke du leser denne bloggen.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jammen på tide denne beklagelsen kom.
Men jeg lurer på hvordan du klarte det.

Den siste setningen likte jeg. Da ble det litt som å be presten om forlatelse.

Pøbel!

Det er en rebell i oss alle. Dessuten, vannseng er utgått på dato så jeg tror nok du er rimelig sikker.

Hva gjorde du egentlig med denne sengen?
Hvis du vil bøte på skadene, er det faktisk to vannsengbutikker i Kiel sentrum. Det er relativt mye for en by for jeg for eksempel ikke har sett en eneste lekebutikk og bare én optiker, og bare to kiosker. Derimot er det ufattelig mange apotek, ukjent antall Kneiper og mange gaming-steder. Lurer på hva man kan si om en by utfra butikkfordelingen?

Jeg har alltid ønsket å reise til Kiel, det er en kulturby uten sidestykke i Europa.

Feriesvar: Jeg kom i skade for å hoppe i den fra litt for stor høyde. Lite rutinert å plassere en svær, myk seng like ved en høy kommode, spør du meg.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.