Monday, bloody monday 19 (feriespesial)

Jeg skal være ærlig. «Feriespesial» betyr egentlig «nedprioritert».

Ikke bare blir det null og niks spennende lenker i dag, attpåtil har jeg skamløst stjålet substituttet og glemt hvor fra. Det er nesten litt røveraktig av meg, men på nett er vi alle tyver! Unnskyldningen min er at dette er så fantastisk bra at det glade budskap bare må spres. Om du vet hvor jeg har rasket det med meg er det veldig lov å si fra, så man får delt ut litt kred.

veggie
fruit

…så får jeg bare håpe at dette var et gyldig substitutt for manglende mandagslenker og ønske alle en sommer fylt av frukt og grønt!

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Enda jeg visste det ville komme en bildeserie med frukt og grønnsaker, var dette over all forventning.
Spesielt likte jeg zombie-eple.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.