Anonyme sitater (del 2)

Ok, ikke veldig anonymt – men de fleste tok tegninga forrige gang uansett. Dessuten skrev jeg 1 i parantes sist, og det er så teit med serier man ikke følger opp. Situasjonen her i heimen er for tiden slik at Madammen er syk, og da sover hun mye. Vanligvis sover jeg mest, men de siste par dagene har jeg allerede vært oppe og gjort null og niks i flere timer når Madammen entrer stua i et herlig humør.

Dag 1 – Stuelyset er på:
Hva faen er greia med alt lyset?

Dag 2 – Stuelyset er av:
Hva faen er greia med mørket?

Ooog det tror jeg illustrerer helga for vår del.

Stikkord: , ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

dere trenger en dimmer

Og det er litt tvilsomt og litt snodig at det er denne posten som faar meg til aa savne dere begge to.

Og jeg er LEI av aa bare väre menig paa listen til höyre. Herfra og til oktober blir det kommentarspamming paa höyt nivaa. Ja, jeg lures via mitt konkurranseinstinkt til aa legge igjen for mange beskjeder. Förste maal blir aa ta igjen meg selv.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.