Monday, bloody monday 16

Aaah, jeg elsker lukta av seier om mårran! I går vant VIF over Lillestrøm på Åråsen, og det var selvsagt helt fortjent. Ingen av lagene spilte festfotball, men VIF fikk ballen i nettet ved en anledning. Tre poeng er gode ting i disse harde tider, og de smaker enda litt bedre når de kommer fra Romerike. Til onsdag venter Lyn på Ullevaal, og mens vi venter er det lenketid.

mungo

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg vil ha sånn hjelm!

gratulerer med seier over LSK. nå burde jeg kanskje takke for hjelp, men når RBK tar over tabelltoppen utpå høsten simpelthen eLSKer vi det hvis det er LSK vi kan ta den fra. Da kan vi synge lillestrøm lillestrøm bye bye
lillestrøm it’s too late to cry
når du våkne opp i morra
så e du nummer to
rosenborg e best i norge no
(mel. cheerio)
så la dem få noen poeng igjen snart, sier jeg.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.