Lyn 6 – 0 Brann

I utgangspunktet ingen særlig interessant kamp for oss VIF-supportere, men resultatet er oppsiktsvekkende. At serielederne fra Bergen skal få grisebank av FC Smart Club er ikke mindre enn spesielt – og på Dagbladet Live er andre omgang i tillegg morsomt kommentert. Etter en grusom første omgang tar nemlig Lyn litt ferie, siden de leder med hundre mål. Men det er ikke bare Lyn som koser seg på Ullevaal; vi tar noen utvalgte sitater fra referent Lars Molteberg Glomnes:

46. minutt: Brann har en jobb å gjøre i denne andre omgangen, om så bare for å redde æren. For fortsetter det som i første, blir det stygt.

59. minutt: De røde og hvite leker med bergenserne nå. Nå også…

63. minutt: (Matías Almeyda blir byttet inn, Ivers. anm.) Han hadde det nok tøffere i en del av oppvisningskampene med Maradona.

68. minutt: Det ser ut som en trening i sommersola nå. Lyn holder i ballen. Brann ser på.

71. minutt: Ståle Stensaas, av alle, er nesten alene gjennom. Lyn hadde omtreng 100 000 trekk før backen fikk sin sjanse.

73. minutt: Magnus Powell går ut, inn kommer Kim Holmen. Holmen er kanskje Norges raskeste fotballspiller. Akkurat det Brann-forsvaret ønsker seg nå…

86. minutt: Dette er flaut for Brann. Enkelt og greit.

88. minutt: Brann har gitt opp nå. Forresten, det gjorde de nok for en drøy time siden.

Jeg vet at dette er slikt kommentatorer sier på TV hele tiden, men det gjør seg jo grisebra skriftlig også. Vi får håpe VIF spiller Lyn-rollen mot Stasjonsbyen FK i morgen.

Stikkord: , ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Litt trist at jeg ikke fikk sett denne kampen.
Ekstra fint å ha en bergenser til kjæreste nå:D

Jeg hadde faktisk giddet å skru opp lyden litt til hvis kommentatorer sa slike ting litt oftere. Fredheim, Thor og Knut Thorbjørn Eggen, Davidsen, (han jævlige trønderen på TV3 som jeg aldri nevner med navn), Alsaker, Semb og flere av de andre idiotene på TV2, TV3 og Canal + kunne godt blitt mer kreative med språkbruken.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.