Bill. mrk.

Det er én ting i mitt liv jeg virkelig angrer på, og det er at jeg aldri klippet ut verdens tøffeste kontaktannonse.Det vil si, jeg angrer vel litt på at jeg ikke tok vare på dødsannonsen til en viss Turid Skogen også, men det navnet er jo artig nok i seg selv uansett. Nåvel, det var på videregående jeg skummet kontaktannonser sammen med en god venn (Det stemmer, «Martin», jeg deler minnene våre med verden!) og kom over tidenes kuleste forsøk på å få spritet opp en pendlertilværelse. Husker ikke hvordan den gikk eksakt, men noe i denne duren er ganske nære:

Middelaldrende mann søker sexy elskerinne på strekningen Holmestrand – Lillehammer. Billett merket «partygutten».

A for efforts, det skal han ha. Her er for øvrig et annet herlig eksempel på klar og tydelig markedsføring:

viagra

Og her følger tidenes tilbud: Leter du etter en å dele livet, lange turer i marka og sene kvelder med ost og rødvin med? Kontakt meg for å få klistra ditt forsøk her på bloggen! Alt du trenger å gjøre er å fylle ut det vesle skjemaet etter å ha klikket på lenka, så tar jeg kontakt med deg (Gud så skuffa jeg blir om ingen vil pimpes ut). Helt gratis, og jeg vedder på at mine lesere er en attråverdig gjeng. Du vet du vil!

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Skuffende respons, ass.

Ole er vel klar til det?

Hm, åssen er utvalget her da?

[…] jeg spurte om noen ville annonsere sin singeltilværelse her på siden for en stund siden rant innboksen over av ivrige karer og frøkner som ville pimpes […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.