Driftsmelding

Nye ting er på plass. Ikke veldig mye, men nok til at jeg syns det er mulig å rettferdiggjøre en aldri så liten notis om det. Vi tar det punktvis (eller med bullets, som jo er passende – første punkt tatt i betraktning):

Takk for meg.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Når du først skal ha sånne militære uttrykk, så kan du liksågodt ha dem på tysk (det er trygt å snakke om det tyske militæret nå, uten at man med en gang tenker nazister?). Tyskerne har de kuleste militære gradene. Forresten, siden jeg ikke kommer inn på den lista der, uansett hvor mye jeg kommenterer, så utnevner jeg meg selv til Haubtfeltwebel.

jeg fikk samme grad som jeg har IRL. fornøyd. du rangerer oss etter kvalitet og ikke kvantitet, antar jeg?

forøvrig støtter jeg sonjas forslag. jeg vil heller være sturmtroppführer. men hvis du fortsetter på norsk og skal ha med major kan jeg godt ta den istedet :)

Oberstløytnant Iskwew? Ikke dårlig!

HAH! Nå Oberst Iskwew.

Jeg likte å være «proff», men kan for all del leve med å være kaptein også. :)

Oberst Rutha er fornøyd.

Ok. Dette tas til ettertanke, tyske titler er jo beintøffe. Vi får se hva som skjer, det er jo fremdeles en del grader igjen for mange. Må revurdere når vi har tre generaler, er det ikke så?

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.