Jævla unger…

Så tragisk… 24 år, også lever du av å følge oss på dass..!

– Elev ved VK2 (som garantert stryker på nynorskeksamen siden han har hele tre stavefeil i en overskrift på tre ord (nei, jeg har ikke sagt opp den vanlige jobben min))

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Kan jeg bare få si at jeg syntes du er et godt menneske? Ja. Det syns jeg.

Hehehehehehe :D

Du kunne svart med «Så tragisk. 17 år og høydepunktet i ditt ynkelig liv er sannsynligvis allerede oppnådd».

En eksamensvakt sa til meg en gang at jeg burde bleike tennene mine, fordi de var så gule, så jeg føler at den kosmiske eksamensvakt/elev-balansen er opprettet igjen med dette. Litt dritt at det skulle gå utover deg, da. Det er jo ikke din feil. Så unnskyld for det.

Jeg prøvde meg som eksamensvakt den gang jeg fortsatt var ung og dum. Etter én dag, så gikk jeg og spurte om de hadde nok vakter til de resterende dagene sånn at jeg kunne slippe. -Sitte i ro og holde kjeft i så mange timer er virkelig ikke noe for en røver…

Sukk.
Sukk.
Og hvor tror han du gjemmer deg mellom jul og sommer?
Litt sånn som valgforskerne som dukker fram når det er valg?

Jeg spurte ham hva han trodde jeg drev med ellers, da svarte han «er vel eksamen året rundt?».

Håper han stryker..

Hoho…kidsa nå til dags. Så vittig.

Stryker helt sikkert.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.