Monday, bloody monday 14

Det ryktes at sommeren har truffet Norge, og det er sikkert bare fint. Selv er jeg ikke noe sommermenneske, men det er koselig at folk er i godt humør. Det blir jo sommermennesker av sommeren, og jeg har inntrykk av at det er en del av dem rundt omkring. Minuset er jo varmen og lyset, spør du meg. Slitsomme saker, jeg foretrekker høst og vår – når temperaturen ihvertfall er til å leve med, og sola ikke stikker sånn i øya. Ehm.. Og heia Norge. Er det veldig tydelig at jeg ikke hadde noe særlig å si før dagens lenker?

frukt

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg likte å mose bønnene.
Ring ring ring ring ring ring ring bananaphone.

Beste linker du har hatt ever. Alle er bokmerket og jeg akter å ta opp grevlingsangen på mobilen.

Foosball på nett!! Very nice!

WhackYourBoss var genial. Jeg klarte alle 17.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.