Ole vender tilbake!

Og hvilken retur det er, folkens!

Noe provosert må jeg medgi, men ikke desto mindre elegant. Dette er et eksperiment fylt av kjærlighet og varme, veldokumentert og fornøyelig. Har du noengang forlatt rommet ditt, for så å komme tilbake til.. vel, noe helt annet? Plutselig har Simpsons-plakatene blitt til A1-postere med autografer og Pondus-bladene har på mystisk vis blitt til KK fra nittitallet? Dette har Ole opplevd, og om du vil lese den hele og fulle sannhet – med referat for hver eneste minutt og bilder av hvordan Oles rom så ut før hans gode venner gjorde sitt inntog – da kan du stikke en tur til Kristin. Medsammensvorne Thomas har også lagt ut sin beretning om dagens strabaser, absolutt anbefalt lesning.

Om du er en latsabb kan du jo se kortversjonen her:

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Ja, du trenger ikke si det, altså – vi vet at vi er verdens koseligste gjeng med venner. Langversjonen av denne videoen vil snart være tilgjengelig, både på DVD og Google Video.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg blir så glad i meg selv at det er nesten litt kvalmt. Vi er geniale.

[…] versjoner av historien fortelles av Iversen og […]

*sett inn kjærlighetsdeklarmasjon til Storrusten og Iversen + kompani her også*

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! :D

Brukte Ole 45 minutter på å stikke ned til ICA Maxi og kjøpe dassruller? Hehehe

Og det hjalp ikke at Ole gikk ut og inn flere ganger. Alt var forandret. Den oppgittheten i kroppsspråket var bare herlig :D

Slik kan det gå når man forlater hybelen uten å låse. Maybe he learned a lesson? hehe

haha, supervittig!

hehehe…herlig.
stakkars ole.

det skal nevnes, Ole… du hadde ingen, INGEN simpsons-plakater. du hadde derimot ole brumm-plakat og en plakat av giraffer som susser, og de lot vi henge fordi de var jentete nok i utgangspunktet.

Har fremdeles noen A1-postere på veggen som dere glemte å ta ned. Regner med de er kristin sine. De skal makuleres og spres for alle vinder.

Sam: Skal man kjøpe dopapir så skal man kjøpe dopapir, samme hvor lang tid det tar. Egentlig hadde jeg vært på skolen.

Madeleine: Jeg er i kontakt med min feminine side, er da ikke noe galt i det? :)

Ole: De plakatene lot vi være igjen kun for dine øyne. Kanskje din feminine side egentlig ønsker å beholde plakatene på veggen?

Trikkefører: Tro meg, min feminine side har betraktelig bedre smak enn som så. A1 er ganske forferdelige.

Å være i kontakt med sin feminine side betyr ikke nødvendigvis å henge den opp på veggen, Ole. Rommet ditt kunne glatt gått for å tilhøre en gutt/jente på fire år, med tanke på veggdekoren. Der skuffet du meg, kan du si.

Hvorfor heter de egentlig A1? Liker de skikkelig store ark?

Så skulle det vel vært A0?

Jeg har et bra band-navn: Pre-Failure Deformation.

Det er tittelen på en bok jeg fant på biblioteket vi deler med ingeniørene.

det var jo lite falskt da…… hvis du ser på skyggen når det liksomt skal ha godt 40 min så flytter ikke den på seg…. dere gik ut venter i 5 sec Ole går inn…. faen så dårlig :S:S

…: Det gikk kanskje mer 35 minutter enn 40, men falskt er det ikke. Det er nok begrenset hvor mye skyggen kan fortelle eller røpe når lyskilden utendørs er bak et tykt skydekke.

[…] Orginal blogg med bilder og video: http://storrusten.blogspot.com/2007/05/aksjon-ole.html Blogg uten bilder og med en kortere video: http://www.espeniversen.com/?p=1091 […]

Når jeg ser denne igjen er det en ting som slår meg. Hvorfor kommenterte ingen at Ole bruker Ole Brumm-skulderveske?

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.