Dårlig samvittighet

Beklager, dette skulle egentlig vært et skikkelig innlegg, men det får vente til i natt/morgen.

Jeg ble nemlig avsporet av en av disse tingene vi alle hater: Høneblunden som bare gjør deg mer sliten. Du har kanskje duppa av etter arbeid en dag, du var bare litt trøtt i utgangspunktet – men så våkner du med tung kropp og litt vondt i hodet? Det gjorde jeg altså i dag. Sårri bårri.

Deretter bar det rett til kamp i bedriftsserien, hvor jeg både fikk albue i ansiktet og ødela ankelen. For den fotballinteresserte går det an å lese referat fra knokkelkampen på lagets blogg. Vi er et guttelag selv om designet på bloggen er skikkelig feminint, altså. Dagens referat er det altså meg som har skrevet, derav forsinkelsen her på siden.

Jeg håper alle overlever.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Foppall? Sårri bårri, gadd ikke leset referatet azz.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.