Monday, bloody monday 13

Nå begynner jeg å bli ganske fornøyd med å ha opprettholdt mandagen som lenkedag i hele tre måneder. Dagens lenker er samling nummer 13 i rekka, og jeg har ingen verdens anelse om folk faktisk sjekker ut lenkene eller ikke. Noen ville kanskje finne det demotiverende, men dette er folk som har bedre ting å gjøre enn å blogge uka lang. Tapere. De siste ukene har jeg vurdert å installere litt tøffere statistikksoftware for å undersøke hvor folk klikker, hvor ofte og når – men så slo det meg at det går sikkert like greit å bare spørre dere: Driter du totalt i mandagslenkene, eller liker du dem? Både kommentarfelt og avstemningsboks er åpne, så da kan vi jo sette i gang med det du kom hit for.

spooning

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

du var jo mye raskere enn meg da. jeg brukte 1.24. men jeg rev ikke.

Irriterende dårlige kunnskaper om tidligere Jugoslavia. Men målet er klart, under 1.10 med 100% bør man klare kjapt!

Hmm, og jeg har irriterende dårlige kunnskaper om hvordan man spiller.. jeg kan selvsagt alle disse landene, men skjønte ikke hvordan jeg skulle plassere dem…

Åh, nå så jeg at det var angitt land i en boks som var utenfor bildet mitt. Ikke rart jeg ikke skjønte hvilket land jeg skulle klikke på..

Hehe, å ta den testen i blinde er kanskje litt overmodig… ;)

Hmm, jeg klarte 97% på 57 sekunder med bare Finland igjen, men da låste spillet seg…

Ikke for å spamme kommentarlisten, men her finner dere enda flere morsomme spill i samme kategori: http://www.purposegames.com/games

Nå har jeg kommet meg ned mot minuttet på 100%, men tror ikke jeg klarer noe under. Jævla Balkan friker meg ut gang på gang.

bza: Haj! Fin side, det der. Nesten så en vurderer å benytte muligheten til å pugge litt. :D

mann afrikas hovedsteder er brutal. 89% på 4.11. de har i et par tilfeller byttet ut hovedstaden med en annen og større by (cape town & dar es salaam).

jeg tar forresten disse testene dine bare en gang. å spille om og om igjen for å forbedre scoren er en suspekt virksomhet jeg ikke vil forbindes med. jeg tror kurt asle arvesen ville sagt at det er nesten like ille som å bryte fartsgrensa.

men høres jo ut som om du kan ta teten her da ivers:
http://www.purposegames.com/game/1521/info/1

…f*cking addictive…

for det første tester jeg ut alle linkene.
geografi er jeg elendig i, så gidder ikke nevne hvordan resultatet ble.
å barbere en yeti var ganske ok, og artig med tanke på at min bedre halvdel snakket i søvne om å barbere noen elger her om natta.
jeg ble en sel…skal jeg se på megselv som lat?
den eeeen kul gadget til fil jeg ikke til å funke.

Esquil: Hva slags spill var det? Lenka funkerke her.

Rutha: Godt, du er ikke Direktør for ikkeno.

Jeg gjorde det kjempedårlig på landene…

Jeg er en blekksprut.

Jeg er en krabbe.

samme spillet på nederlandsk. lett å forstå, så lenge man spotter at vereinte konigrijke er UK.

lenka funker som juling her. skaff deg mozilla brannrev :)

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.