Jeg lurer på noe

Husker du Power Rangers?

I dag slo det meg (dette må da ha blitt tenkt over før) at det kanskje ikke er så PK at den gule rangeren var asiatisk, mens den sorte var av afrikansk herkomst. Denne setningen, derimot, var PK som bare faen. Jeg holder føttene tørre. På den annen side var ikke den røde indianer.

Men, liksom. Er dette rasisme?

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

SUPARPORN!!!

og btw så går de på tv innimellom…har sett det jeg.

Hva er rasisme egentlig?

Er det mindre ok å mislike samer, enn det er å ikke like folk fra Kristiansand?

Jeg har inntrykk av det, men har det med hudfarve å gjøre, eller er det betinget av det utgangspunktet man har for ikke å like noen av dem?

I dag er det nærmest blitt politisk korrekt å ikke like amerikanere og israelere. Hvordan forholder dette seg til rasisme? Hvorfor er det stadig ikke husrent å mislike arabere?

Trygve: Det er ikke det at det ikke er husrent å mislike arabere, det er bare farlig. Hvis du misliker noen fra Kristiansand så er det verste de gjør å kaste ræger på deg, mens muslimene kaster noe som gjør litt mer vondt. Kanskje sik?

If we all could just admit, that we are racist, a little bit, and everyone stop being so PC, maybe we could live in… Harmony! Everyone’s a vittle bit vasist.

Bumper Jannicke på den!

Vasist, Jannicke? Har du noe imot vaser?!

Det å mislike deler av sitt eget folk og andre folk heller vel egentlig mer mot fremmedfrykt og xenofobi enn rasisme?

Btw, Transformers >>>>>> Power Rangers

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.