Bilde-meme

Jeg tror Esquil og Kristin har tagget meg, men er ikke helt bombesikker. Likevel går jeg oppgaven i møte med dødsforakt. Tanken er visst å svare på spørsmålene uten å bruke ord, bare bilder. Spørsmålene er fra Dagbladet Fredag.

Hva er du flink til?
tv

 Hva drømmer du om?
vinter

Hva er det beste med hjemstedet ditt?
zoologisk

 Hvem drømmer du om å kline med?
kendra

 Hva ville du gjort hvis du var statsminister for en dag?
okkupasjon

 Hva er du mest redd for?
dick

 Hvem skulle spilt deg i filmen om ditt liv?
bruce

 Hvilket yrke ønsker du deg?
critic

 Hva ville du sunget på Idol-audition?
bonanza

Hvorfor er ikke du kjendis, egentlig?
konspiratorisk

Hvem tagger du?
x og hjort

Ok, alle som har lyst kan selvfølgelig anse seg som tagget, men siden jeg er så jævlig seint ute har vel alle blitt tagget fra før av. Becrappent av meg, skal skjerpe sansene til neste gang.

4 tilbakemeldinger på “Bilde-meme”

 1. Rutha sier:

  Dette var en artig oppgave, ikke alle jeg skjønte svaret på men det er vel kanskje poenget.

 2. Jannicke sier:

  Kline med Kendra? Men hun er jo irriterende og snakker teit og død

 3. Trygve R sier:

  Jeg visste ikke at det var et zoologisk museum i Arendal, eller tenker du mer i retning av oppholdssted?

  Ellers utmerkede valg, utover museet og det der med vinter. Når jeg selv drømmer om snø, er det som oftest mareritt. Akkurat som den gangen jeg hadde svømmeundervisning og regelmessig drømte om å drukne, pleier jeg å ha drømmer om at jeg fryser ihjel i mørket. Jeg liker ikke vinteren.

 4. Leif-Atle Heen sier:

  Meget nydelig!!! :-)