Ung, blond og dum (II)

Jeg er ikke den mest aktive gjestebloggeren her hos Espen. Mine unnskyldninger burde være store, men i stedet unnskylder jeg meg bare med at det er så mange artigere ting å gjøre enn å hamre løs på tastaturet. En av disse tingene inkluderer heldigvis døgnvis henging med Iversen, så i det store og hele er det ikke så lidelsesfullt som det kan høres ut som.

Men hvor usjarmerende er det ikke med en bloggpost som starter med hvor dårlig man er til å oppdatere? La oss forflytte oss videre:

Personlig har den lille fotballinteressen jeg har klart å raske sammen stort sett basert seg på kjekke, unge menn i shorts (barske legger kan overhodet ikke ha sammenheng med at jeg i dag visste at Branns keeper heter Oppdal), og den går ikke lenger enn til at jeg fint kan rope og skrike litt på et misforstått offside.

Jeg var derfor ikke helt tilkoblet da jeg en sen kveld for noen år siden satt og så på «Vil du bli millionær?» Deltageren hadde gjort det ganske raft, og like-sjarmerende-som-tande-p Wilborn stilte det åpenbare spørsmålet:

Så! Hva vil du gjøre hvis du vinner millionen?

Den unge mannen kremtet, og svarte at hvis han vant, så ville han nok kjøpe seg en Aston Martin.

Uheldigvis er bilkunnskapene tilsvarende elendige som fotballkunnskapene, men jeg kan gjøre det ganske skarpt i matte. Derfor var min umiddelbare tanke:

Men et fotball-lag må da koste mer penger enn bare én million?

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Har jeg nevnt at Aston Martin er en av de bilene jeg ville giftet meg med en mann for? Selv om mannen var George Bush!

Ja…jeg og tror et fotball-lag koster mer enn en mill.
Eller…kanskje ikke enga da.

hehe

jeg tror du med vilje sparer gullkorn til denne bloggen for å beholde tittelen som den beste iversen.

Jannicke: Det tror jeg vi som etterhvert kjenner deg litt uansett kunne gjetta oss til. :D

Rutha: Wolverhampton ble solgt i dag for den nette sum av £10. Vålerenga er nok noen hakk dyrere.

Esquil: Skal vi ta det som en kritikk av regimet? For øvrig er jeg storblid om du har rett.

Neida, jeg er bare enda blondere og dummere her enn vanlig her, fordi jeg vet at arbeidsgiverne ikke finner frem! (ja..?)

I så fall var ditt valg av brukernavn skikkelig lite sløyt, Kristin Storrusten.

hehe

men hvordan får du det til å bli kritikk av regimet? hvis hun møkkablogget her fordi det ikke var noe nivå å nå opp til, derimot, ville saken vært en annen.

En Aston Martin går fremover. Det gjør ikke Aston Villa. Ikke en gang med Aston Martin O’Neill bak rattet.

Messerschmidt > Aston Martin

Kim: Koenigsegg>Messerschmidt

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.