Monday, bloody monday 12

I helga har jeg vært på hyttetur. Vanligvis er jeg bare på min egen vesle hytte i skjærgården utenfor Tvedestrand de gangene jeg er på hyttetur, men ikke denne gangen. Ferden gikk til dypeste Østfold, og helga var fin. Det blåste litt, og regnet var kanskje ikke helt planlagt, men pytt. Vi fikk spilt litt «boksen går» (eller «spenn på boks», som vi sa før) og ellers oppført oss som fjortiser i et par dager. Gode ting. Hyttetur kan igrunn anbefales, det samme kan sies om Iversen Revisited på mandager:

bible

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

hohoho…0,273

For en fet (og på ingen måte trist og patetisk) bildeserie!

0.246 – første forsøk.

kul løpehjulfilm.

Siden du nevner hytte i skjærgården utenfor Tvedestrand, må jeg spørre: Er det Lyngør?

Jeg tipper snarøy. Er det noe som heter det?

Hytta vår ligger på Sandøya, det er et lite stykke fra Lyngør.

Åjah. Kjæresten min sin familie har hytte på Lyngør, nyydelig område altså :)

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.