Monday, bloody monday 11

Kvaliteten her inne har dalt jevnt siden… nja.. oktober, sirkus, og den siste uka representerer et skikkelig lavmål hva postefrekvens angår. I helga har jeg riktignok slitt ræva av meg på jobb, men uka i forveien var ikke så travel at jeg kan bruke den som en unnskyldning. Mulig det kalles en inspirasjonssperre. Ikke skrivesperre, for jeg kan gjerne skrive som bare det, men jeg aner ikke hva jeg skal skrive om. Heldigvis har jeg lagt planer for kommende uke, og før den tid har vi jo alltids mandagens lenker:

f1

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

jeg likte den med michael jackson og maradonna.
pappagøyebebien var søtere enn duene for å si det sånn.

*er fortsatt i sjokk over drittungen fra Amerika*

Noe sier meg at de foreldrene kan takke seg selv…

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.