Ønskedrøm ang. en fremtidig forbryterkarriere

Om jeg noensinne gjør noe galt og må etterforskes håper jeg jaggu for min egen (er ikke så farlig med de jeg har forbrutt meg mot) skyld at politiet henter ekspertise fra spesialenheten for politisaker. Ihvertfall om jeg har gjort mye jævelskap i forkant, liksom.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

du vet du er spesiell når de henter inn ekspertene ;)

Ideen jeg nylig fikk var at hvis jeg skal begynne på en karriere som lovbryter skal jeg først ta meg jobb som purk.
Så skal det sannelig bli sving på tingene!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.