Monday, bloody monday 9

Dette er en nesten magisk post med mandagslenker, for det er egentlig ikke mandagslenker med lørdagslenker! Siden undertegnede sannsynligvis holder på med å vaske opp etter lillebrors konfirmasjon (grattis, soppen) omtrent nå måtte jeg ty til forhåndsposting.

Forrige mandag hadde jeg braksuksess med punktvis presentasjon av lenkene, og det blir oppskriften i dag og – ellers får jeg ikke tid til å skrive noe for lørdagen, ikke sant? Kompliserte greier. Vi bare slår oss løs med det samme, alt er safe for work fordi jeg er altfor snill.

reklameskilt

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Nå var vel de koffeinsigarettene stregt tatt en aprilsnar.

*strengt

Derav parantesen, men det er godt å se at du prøvde å kjøpe dem.

En fyr jeg kjenner prøvde faktisk å røyke kaffe engang. Det var ikke så lett å få fyr på det, så måtte gå ned til 50/50 tobakk/kaffe, men han ble uansett litt hyper.

Jeg prøvde ikke å kjøpe dem, jeg får nyhetsbrev av thinkgeek, og der nevnte de alle aprilsnarene sine. (Nøyaktig hvor nerd er det å ha skrevet seg opp på den mailinglisten?)

Lissom da.

Er litt bekymret på dine vegne fordi du roter fram søte filmer av små, søte dyr, men på den andre siden vil jeg absolutt ikke at du skal stoppe!

Jælp. Jeg har nå trykket stor rød knapp en halv evighet. Livet mitt ble akkurat litt mindre verdt å leve på grunn av deg. Tusen takk.

…og jeg er nå hekta på puslespill.

ååå, nå er jeg så fornøyd! :D

Her var det mye sykt. Burde kanskje overveie å ta opp online-rollespill.

Er det noen som vet hvilken rød knott jeg skal trykke på når jeg kommer til dit hvor det er 16×8 av dem?

Ser heller ikke hensikten med koffein-sigaretter, nikotin og koffein utretter mange av de samme tingene, så det ene kan i noen tilfeller gjøre det annet overflødig. Litt liksom et slag i skallen kan erstatte alkohol, eller et stort konsum av ost kan erstatte onani.

Åssen er egentlig reglene for å importere nikotinholdige sukkertøy inn bak jernteppet? Mye bra på nerdesiden der for de av oss som har en lei tendens til å ha «kaffemage» hele føkkings eksamenstiden..

Trygve: Innbiller meg at det er en av dem øverst mot høyre, men kan ikke være sikker.

Peter: Momsgrensa gjelder vel, så alt under 200 kroner er easy pickings såfremt de sender til Norge.

Smudings;)
Kjenner jeg trenger litt stimuli for å komme igjennom enda en nerdenatt…

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.