Headernes konge:

Stian Andreassen vant headerkonkurransen med sitt nærmest minimalistiske bidrag, som du allerede nå kan se øverst på siden. Forslaget sanket 34% av stemmene, mens andreplassen går til Kristin Storrusten og hennes forslag med 27%.

I premie mottar han en dobbelpakke med filmen Once upon a time in America og boka Groucho and me (praktisk med sånne ønskelister på bloggen, kanskje jeg skal fikse meg en neste gang noen fikser konkurranse?).

Iløpet av neste uke vil jeg likevel gjøre ære på de fleste bidragene når jeg implementerer alternerende headere. En helg i sola + premie må vel holde?

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Den headeren er kjempefin! Gratulerer :o)

Hei, helt klart juks og fanteri! Jeg vinner alltid disse konkurransene.

Det er en suveren header! En verdig vinner. Håper du setter deg i stolen og poster som en gal nå, Ivers!

Gratulerer! Dette var finfint! :)

Ah, det var den jeg stemte på. :) Var veldig stilig, syns jeg!

Fin header det, selv om jeg stemte på batman som er litt tøffere enn toget :)

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.